On Line

web stats

Monday 22 October 2012

Ένα συλλεκτικό T-shirt για τα γενέθλια του MissBloom.gr

Οι Deux Hommes σχεδιάζουν ένα συλλεκτικό T-shirt για τα γενέθλια του MissBloom.gr. 

 Κέρδισε το!

 

Κάνε κλικ εδώ για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό και να την κερδίσεις.



Ο Δημήτρης Αλεξάκης και ο Γρηγόρης Τριανταφύλλου, το σχεδιαστικό δίδυμο πίσω από τους Deux Hommes, έχουν μια διαχρονική ταυτότητα σε κάθε τους σχέδιο που διέπεται από αμιγή ελληνικά στοιχεία όπως είναι η αίσθηση του μέτρου, η δύναμη του φωτός και οι καθαρές σχεδόν αρχιτεκτονικές γραμμές.



Έφη Καρύδη, Φωτό: Βάλια Σχίζα


Μέσα από την ευρηματική και πρωτοποριακή ματιά τους στη μόδα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα φανατικό κοινό που τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα. Στο showroom των Deux Hommes άλλωστε δεν φιλοξενούνται μόνο οι pret-a-porter deluxe συλλογές αλλά μπορείς να απευθυνθείς και για sur mesure δημιουργίες με εξίσου ιδιαίτερο χαρακτήρα.



Έφη Καρύδη, Φωτό: Βάλια Σχίζα

Κάθε τους συλλογή ξεκινά με αφετηρία την κλασική γλυπτική και αγγίζει τις μοντέρνες γραμμικές φόρμες με αναφορές από την Ευρωπαική Ιστορία και Τέχνη. 
Στόχος τους άλλωστε είναι να ενσωματώσουν τις κλασικές αναφορές τους σε κάτι μοντέρνο που αναμειγνύει το pret-a-porter με την couture.


Έφη Καρύδη, Φωτό: Βάλια Σχίζα



Έφη Καρύδη, Φωτό: Βάλια Σχίζα

Εύχομαι στη
 Miss Bloom 
Χρόνια Πολλά
Πήγή:missbloom.gr

 

No comments:

Post a Comment

Οι αναρτήσεις δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές αλλά ενημερωτικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά .