On Line

web stats

Thursday 7 March 2013

Πανικος χωρις λόγο νο2 & Καλή ΤσικνοΠεμπτη



Συνεχιζω να πιστευω οτι ολα αυτα,γινονται για το τίποτα.

Εκτός και αν υπάρχει κάτι πίσω απο ολα αυτα,που εγω με το αθώο μου μυαλουδάκι (εδω γελάνε χαχαχα) δεν μπορω να τα αναλυσω (σορρυ αλλά δεν μπορω χαχαχαχχ ;ρ).








Ειδες τι κανει ο μεγάλος αριθμός followers;;;;;;

Ιντριγκες-λογομαχιες-πισωπλατες μαχαιριες!!

Που σαι ρε Φωσκολε να φτιαξεις καινουργια σειρα.Σεναριο ετοιμο εδω!

Στο ρολο της Βιρνας η Αφρούλα.(χαχαχαχα)





Δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις στη σελίδα των  GBB ,απλά γιατι προτιμώ να διαβαζω απευθείας τις Greek Beauty Bloggers οπως η Αναστασια,η Νατασα,το Κατερινιω,τη Χαρά,τη Αρτεμις,τη Αννα,τη αγαπημενη Τονια-Σιμπακι και πολλες πολλες άλλες.




Μετά απο  ολο αυτο το μπάχαλο που δημιουργηθηκε με την "Αφρούλα" ,ίσως ξέρω ποια ειναι επειδη τη περιβόητη συνάντηση,τη οργανωνε ενα συγκεκριμενο ατομο,αλλα παιζει και να πεφτω εξω,πολλές απο τις μπλογκερς που ηταν γραμμένες στη λίστα ξεγράφτηκαν.

Βέβαια,υποψιάζομαι οτι η "Αφρουλα" μάλλον πάει να δημιουργησει κάτι δικο της,με τη πεποίθηση οτι θα εχει τα προνόμοια της ομαδας των GBB.Μεχρι που δημιουργησε δικια της ομαδα στο φατσοτέφτερο!
Ουπςςςςς ηταν τυχαιο αυτο που ειπα ;ρ,NOT .
Θα βγάλει και αυτη τα ματακια της,αλλά ωστόσο καποιες θα την πιστέψετε.Κρίμα,από τωρα!

Ενιγουεϊς στο θέμα μας,οι GBB θεώρησαν οτι ηταν αναγκαίο να στείλουν στις εναπομείναντες στη λίστα ενα μειλ.
Κοριτσια,χαλαρωστε.
Δεν υπηρχε λόγος να το κάνετε.Θα σας ανέλυα γιατι αλλά πραγματικα ο χρόνος μου ειναι περιορισμένος.
Οπως και να εχει ιδού το μέιλ.
Μιας και σας εχω την ιστορια εξ αρχης στη προηγουμενη ανάρτηση,θεώρησα σωστο να σας το δείξω.

{"Μήνυμα από τις Admins του GBB

Καλημέρα σας,
Ευχόμαστε το παρόν e-mail να είναι το τελευταίο που στέλνουμε λήγοντας το θέμα μιας σειρά γεγονότων που δημιουργήθηκαν και δυσαρέστησαν πολλές από εσάς με αποτέλεσμα να αποχωρίσετε από το δίκτυο.
Επειδή λάβαμε πάρα πολλά e-mail σχετικά με το τελευταίο μήνυμα που στάλθηκε τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να συμμετέχετε στο δίκτυο μας θα θέλαμε να σας πούμε τα παρακάτω:
Το δίκτυο των Greek Beauty Bloggers στήθηκε με πολύ κόπο αγάπη και μεράκι έχοντας αφιερώσει πάρα πολύ από τον προσωπικό μας χρόνο.
Σκοπός του δικτύου είναι η προώθηση του Beauty Blogging η μεταξύ γνωριμία των μελών και η πιο κοντινή επαφή των μελών με τις beauty εταιρείες. Για πολλές από εσάς το beauty blogging είναι χόμπι για άλλες μπορεί να αποτελεί και επάγγελμα κάθε πρόθεση πίσω από τη δημιουργία ενός blog δεν μας αφορά είστε ελεύθερες, και δεν χρειάζεται να σας το πούμε εμείς,να διαχειριστείτε το blog σας όπως καλύτερα πιστεύετε.
Η συμμετοχή στο δίκτυο όπως και η αποχώρηση του από αυτό είναι τελείως ελεύθερη. Διαβάστε τον σκοπό του δικτύου μας ο οποίος το αναφέρει ξεκάθαρα στο site μας εδώ. Δεν είμαστε κάποιο κλειστό δίκτυο.
Το ό,τι είστε μέλη μας δεν συνεπάγεται κάποιας υποχρέωσης απέναντι μας. Στο e-mail καλωσορίσματος του δικτύου μας δεν σας επιβάλλουμε να συμμετέχετε αλλά ως ένδειξη στήριξης σας παροτρύνουμε απλά να βάλετε το σηματάκι σας στο blog σας. Χαιρόμαστε όμως πάντα να ακούμε δικιές σας προτάσεις παρατηρήσεις και ιδέες για το πως μπορεί το δίκτυο να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερο.
Το δίκτυο δεν αποτελεί κάποιο είδος "σωματείου" οφείλει όμως σε περίπτωση που θίγεται το όνομα του ως admis και ως αρχηγοί να το προστατεύουμε.

Είμαστε οι διαχειρίστριες του δικτύου όχι οι αρχηγοί του δικτύου και ούτε ποτέ υπήρχε ή θα υπάρξει πρόθεση στο να γίνουμε αρχηγοί σας.
Αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε και είμαστε beuty bloggers. Ο λόγος που η Demi επέλεξε να μπλογκάρει μέσω του site των GBB δεν νομίζουμε ότι την κάνει λιγότερο beauty blogger.Το blog της είναι ενεργό δεν έχει διαγραφεί και όποτε η ίδια επιθυμήσει θα επιστρέψει. Άλλωστε πολλά από τα beauty blog που συμμετέχουν στο δίκτυο δεν είναι πάντα τόσο ενεργά και οι λόγοι μπορεί να είναι προσωπικοί ή όχι ας μη ξεχνάμε ότι το beauty blogging είναι για τις περισσότερες χόμπι οπότε επιλέγουν οι ίδιες πότε και πόσο θα ασχοληθούν με αυτό.
Αποφασίσαμε και μετά από δική σας παρότρυνση αλλά και των follower μας να αλλάξουμε τόσο τη μορφή του site και να προσθέσουμε και επιπλέον ενότητες όπως τα beauty news τα product reviews γιατί πιστέυουμε ότι και αυτά όπως και πολλές άλλες θεματικές ενότητες όπως το "meet the expert" θα πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός site που αφορά το beauty blogging.
Στη λίστα που συμπληρώνεται για να γίνεται μέλη του δικτύου μας αναγράφεται καθαρά ότι τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά και μπορεί μόνο να χρησιμοποιηθούν για προωθητικούς σκοπούς. Τα στοιχεία σας ονοματεπώνυμο url blog και e-mail έχουν δοθεί αποκλειστικά και μόνο σε εταιρείες με τις οποίες διοργανώνουμε event σε αποκλειστική συνεργασία μιας και οι υπεύθυνοι θέλουν να έχουν μια λίστα με τα άτομα που θα συμμετέχουν.

Για να είναι "ζωντανό" το δίκτυο αφιερωνουμε αποκλειστικά προσωπικό ελεύθερο χρόνο και χρήμα για domain names, υλικό υποστήριξης συναντήσεων, ταξίδια κλπ.  Αν κάποια από εσάς θεωρεί ότι οι καλές σχέσεις που έχουμε αναπτύξει λόγο των event που διοργανώνουμε βγαίνουν μόνο ως προσωπικό μας όφελος πολλές, θα πρέπει ίσως να μας αναγνωρίσετε ότι αυτή η σχέση είναι αμφίδρομη γιατί αρκετές από εσάς έχετε ήδη αναπτύξει το ίδιο καλές σχέσεις και πλέον πάρα πολλές συμμετέχετε σε event και λαμβάνετε press kits ή δείγματα προϊόιντων και όχι μόνο.
Η στήριξη προς τα μέλη του δικτύου μας γίνεται με τους παρακάτω τρόπους:
  • Ανάρτηση προσωπικής συνέντευξης κάθε νέου μέλους ώστε να προωθηθεί το site του και να το γνωρίσουν καλύτερα τα μέλη και το ευρύτερο κοινό εφόσον το ίδιο το μέλος το επιθυμει.
  • Οργάνωση μηνίαίων cofee breaks σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας όπου έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε μεταξύ σας, μιας και αυτός είναι ένας από τους πρωταρχικούς σκοπούς του δικτύου.
  • Δημοσίευση δικών σας guest post μέσα από τo site για την προώθηση του blog σας.
  • Δημιουργία ετήσιων συναντήσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με σκοπό τη γνωριμία των μελών και την παρουσίαση προϊόντων από εταιρείες αποκλειστικά για μέλη καθώς και τη γνωριμία των μελών με τους υπέυθυνους των εταιρειών.
  • Κάθε ημέρα εκτός απροόπτου και ΣΚ αναδημοσιεύουμε μέσα από το page του fb και το twitter τα post που έχετε δημοσιεύσει στον τοίχο μας ώστε να γίνονται ευρύτερα γνωστά στους ~3800 περίπου fans μας.
  • Δημιουργία ξεχωριστής ενότητας με beauty blogging tips & tricks με χρήσιμες πληροφορίες για τη βελτίωση αλλαγή του blog σας.
  • Δημιουργία αποκλειστικών event για τα μέλη μας με τη συνεργασία beauty εταιρειών με σκοπό την πιο κοντινή επαφή σας με τις beauty εταιρείες.
  • Ξεχωριστή ενότητα στο site μας όπου αναρτάται απευθείας το τελευταίο post του blog σας και κάθε επισκέπτης μπορεί να μεταβεί άμεσα στο blog σας εφόσον τον ενδιαφέρει ο τίτλος της δημοσίευσης σας (σε αυτό το κομμάτι με την αλλαγή του template του blog αντιμετωπίζουμε πρόβλημα και προσπαθούμε να το λύσουμε).
Γνωρίζουμε ότι αρκετές από εσάς δεν είστε ευχαριστημένες με τη στήριξη που σας παρέχουμε. Πολλές όμως από εσάς που μας ζητήσατε βοήθεια δεν σας την αρνηθήκαμε και σας την προσφέραμε απλόχερα. Στα άμεσα σχέδια μας εχουμε σκοπό να κάνουμε και άλλες ενέργειες για να σας στηρίξουμε απλά δεν μπορούμε να σας ανακοινώσουμε κάτι πριν αυτό υλοποιηθεί και είμαστε σίγουρες για την επιτυχία του.
Το δίκτυο ενθαρρύνει την άμεση επικονωνία σας με τις εταιρείες.Δεν ήμαστε ποτέ μεσάζοντες σας ούτε σας απαγορέψαμε ποτέ να έχετε άμεση επικονωνία με καμία εταιρεία ούτε καν αυτή δεν είναι η πρόθεση μας. Το ότι διοργανώνουμε event σε συνεργασία με εταιρείες είναι ένας από τους σκοπούς του δικτύου για να σας φέρουμε πιο κοντά με τις beauty εταιρείες.
Σε πολλές περιτπώσεις όπου έχουν δημιουργηθεί προβλήματα πάντα τα έχουμε λύσει ευγενικά και σε πολλές περιπτώσεις όπου υπάρχει δική μας υπαιτιότητα σας έχουμε ζητήσει συγνώμη και την κατανόηση σας. Όπως μας αναγνώρισε μια blogger πίσω από το site δεν κρύβονται ρομποτ αλλά άνθρωποι.

Όσον αφορά το "ξεκατίνιαμα" θα θέλαμε να επισυνάνουμε τα παρακάτω:'
Πέραν ενός ατυχούς περιστατικού το οποίο αφορούσε ένα "τυχαίο" σχόλιο στο page μας μιας κυρίας με αρκετά ύποπτο όνομα την ημέρα όπου "τυχαία" και την ίδια στιγμή επέλεξαν κάποια μέλη να αποχωρίσουν αναζητήστε πίσω σε όλα τα mail και τα σχόλια του δικτύου μας για αν έχουμε θίξει κάποιον ή κάποια. Επιλέξαμε συνειδητά το σχόλιο να έρθει στο προσκήνιο και να απαντήσουν όσα μέλη επιθυμούσαν γιατί θεωρήσαμε ότι έστω και ως "καλοπροαίρετο" και αν φαινόταν, θίγει τα μέλη μας και απλά σας δώσαμε ένα βήμα να πείτε τη δική σας γνώμη. Στο συγκεκριμένο σχόλιο δεν μιλήσαμε ποτέ εκ' μέρους σας αλλά ως ομάδα διαχείρισης του page. Δυστυχώς ο απόηχος από το συγκεκριμένο σχόλιο αν και γνωρίζαμε το κόστος ήταν αρνητιικός και μόνο εις βάρος μας μιας και αρκετές από εσάς που αποχωρίσατε στεναχωρηθήακτε και νιώσατε άβολα. Σας ζητάμε συγνώμη για αυτό δεν ήταν στις προθέσεις μας εμείς το μόνο που κάναμε και θα κάνουμε είναι να ξεκαθαρίζουμε τον σκοπό του δικτύου και να προστατεύουμε τα μέλη μας εκεί που θεωρούμε ότι θίγονται δίνοντας τους απλά το βήμα να απαντήσουν τα ίδια.
Το τελευταίο που δημοσιεύσαμε στο page μας και θεωρήσαμε ότι έπρεπε να το κάνουμε γιατί όλες θα έπρεπε να λάβετε γνώση είναι το e-mail που κυκλοφόρησε σχετικά με το να μην ανήκετε στο δίκτυο. Αν και δεν θέλαμε να μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε απευθείας σε κάτι τόσο συκοφαντικό και αστείο δυστυχώς όπως ήδη διαβάζετε το έχουμε κάνει ήδη γιατί σε πολλές από εσάς έχουν δημιουργηθεί έστω και χωρίς να υπάρχει κάποια πονηριά θα λέγαμε ερωτηματικά. Αυτός ήταν και ο σκοπός εξάλλου του e-mail που λάβατε. Μέσω ενός χαζού αντικειμενικά e-mail να σπείρει αμφιβολίες. Ήδη λάβαμε και άλλα μηνύματα δεν γνωρίζουμε αν είναι αλήθεια ότι σας αποστέλλουν e-mail bloggers που σας παροτρύνουν να μη συμμετέχετε στο δίκτυο και δεν μπορούμε πραγματικά να καταλάβουμε γιατί γίνεται όλο αυτό και ειδικά με το μίσος και εμπάθεια.
Το ξεκατίνιασμα δυστυχώς δεν προέρχεται από τις admins του δικτύου αλλά από κάποιες θιγμένες blogger εμείς απλά μπαίνουμε στη δυσάρεστη θέση να απαντήσουμε σε ότι μας θίγει. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται αλλά δυστυχώς όταν κάποιος θέλει να ρίξει λάσπη θα το κάνει άφοβα και χωρίς δισταγμούς και θα συνεχίσει να το κάνει.
Το παρόν e-mail δεν απεστάλει για να σας αλλάξει γνώμη σχειτικά με την παραμονή η την αποχώρηση σας στο δίκτυο, αυτό έγγειται στην προσωπική σας κρίση. Το παρόν e-mail απεστάλλει για να καταστήσει σαφές ότι το δίκτυο μας είναι σοβαρό και ότι από πίσω οι άνθρωποι που το υποστηρίζουν το αγαπούν και έχουν το θάρρος του λόγους τους.

Με φιλικούς χαιρετισμούς, είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία."}

Τα σχόλια δικά σας.

Εγώ τα δικα μου τα εχω βγάλει εδω και μήνες και απλά ΔΕΝ ασχολούμαι,αν και γραφοντας ολα αυτα απο χθες πολιοασχολήθηκα.Ολα αυτα θα γινοταν καποια στιγμή.Οσο υπάρχει φθόνος και ζηλεια παντα θα συμβαινουν.

Τέλος ομως με τα κουτσομπολιά και τα σουπα μουπες.

Απο την επομενη αναρτηση θα επιστρεψω με τη γνωμη μου για προιοντα που δοκίμασα,για προιοντα που αγορασα κλπ κλπ.

Να ειστε ο εαυτος σας και να ζείτε τη ζωή απο το πρωτο δευτερολεπτο.



Καλη ΤσικνοΠεμπτη με υγεια!!!

 






4 comments:

  1. Μου άρεσε πολύ το post σου και αυτό και το προηγούμενο και θεωρώ ότι ήταν λάθος και των GBB να ασχοληθούν τόσο και της "Αφρούλας" να κάνει τέτοια αρνητική προπαγάνδα.
    Δεν είχα ιδέα για τη συνάντηση που είχε γίνει τότε ούτε και ποιος την οργάνωσε και απλά είχα μάθει τι είχε γίνει από mail των GBB.
    Και αυτή τη φορά δεν μου ήρθε κανένα e-mail από καμία Αφρούλα και πάλι ενημερώθηκα για αυτό από τις GBB.
    Καταλαβαίνω και εκτιμώ το χρόνο και τη δουλειά που έχουν ρίξει στην κοινότητα και την προσπάθεια να προστατέψουν το όνομά τους αλλά θεωρώ ότι το θέμα τραβήχτηκε από τα μαλλιά.
    Προσωπικά ως beauty blogger έχω την απλή τυπική επαφή με την κοινότητα, να γραφτώ, να γράψω μία συνέντευξη (αυτή είναι η πονεμένη μου ιστορία με την κοινότητα), να παρακολουθώ τα θέματά τους και ίσως να πάω και σε κάποια συνάντηση στο μέλλον. Δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά και πλέον(;) δεν σκέφτομαι να διαγραφώ από τη σελίδα παρά για προσωπικούς λόγους αν νιώσω ότι θίγομαι σαν άτομο και ως blogger.
    Η απαίτηση της "Αφρούλας" θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον απαράδεκτη και αγγίζει τα όρια ας πούμε του "προσηλυτισμού". Δηλαδή τι είμαστε; Πρόβατα; Ως πρόβατα ακολουθούμε τις GBB και ως πρόβατα θα αποχωρίσουμε; Εμείς ως άτομα δεν έχουμε δική μας προσωπικότητα και κρίση;
    Δεν ξέρω αν παίζεται κάτι με τις GBB και τις εταιρίες, δεν το έχω ψάξει, δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να κακοβάλω κιόλας. Από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω ούτε το σκοπό της υποτιθέμενης Αφρούλας με αυτή την αντίδραση γιατί θέλω να πιστεύω ότι είμαστε νοήμονες άνθρωποι και ικανοί να αποφασίζουμε για τον εαυτό μας. Διαφορετικά πιάσ' τ' αυγό και κούρευ' το.
    Μπράβο για τις αναρτήσεις σου!

    ReplyDelete
  2. Σε ευχαριστω που εισαι εδω σματς!Το θέμα "Αφρουλα" δεν θα υπηρχε αν οι κοινοτητα των Gbb δεν ασχολιόταν και ισως το γραμμα τους και η αποτομη αντιδραση τους να τραβηξε περισσοτερο το τεντωμενο σκοινί .Για μένα εκει παίρνουν κοκκινη κάρτα.
    Οσο για το θεμα "προσηλυτισμού",μη ξεχνάς οτι οι περισσοτερες μπλογκερς ειναι μικρα κοριτσια που βλέποντας καποια πιο εμπειρα απο αυτα στο χωρο,να παιρνουν πακετα κλπ το μυαλο τους οργιαζει και σκεφτονται αυτες γιατι δωρεαν και εμεις οχι.Οχι οτι τα κοριτσια αυτα δεν εχουν τη δυνατοτητα να κρίνουν,απλά δεν θα υπηρχε αυτη η ζηλια και η μιζερια στα σχολια σε μπλογκ και σε vlogs.Και σε αυτά τα κοριτσακια, στηριζεται η "Αφρουλα" πιστευω.
    Επίσης,οι εταιρίες δεν επρεπε να κανουν διαχωρισμούς σε ποιες θα στελνουν και σε ποιες οχι.
    Αφου ειμαστε στη κοινότητα , οι δημιουργοι της θα επρεπε να κανονιζουν με τις εταιρίες στελνουν σε ολες οσες ειναι στη λίστα.Εγω προσωπικα δεν γραφτηκα για αυτο,δεν με νοιαζει,για άλλες ομως ηταν η αιτία.Αυτα...πωπω τι πολυλογου ειμαι.χαχαχ!Μαλλον θέλω να πω και να γραψω τόσα.Σε ευχαριστω και παλι για την επισκεψη σου εδω και για τις σκέψεις σου ..φιλια πολλα!

    ReplyDelete
  3. ένα έχω να πω!!!σε δουλειά να βρισκόμαστε!!!! :-p :-p :-p

    ReplyDelete
  4. Κοριτσάκι μου και πολύ ασχολήθηκες με το να κάνεις δύο αναρτήσεις.. Αξία της δίνεις της Αφρούλας :p Άσε τον τρελό στην τρέλα του!

    ReplyDelete

Οι αναρτήσεις δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές αλλά ενημερωτικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά .