On Line

web stats

Friday 28 December 2012

Προιόντα από Skinfood

Η  Skinfood ειναι μια Κορεατική εταιρία η οποια κατασκευάζει προιόντα για το πρόσωπο, το κεφάλι και το σωμα από  το 1957 με 489 καταστήματα σε ολόκληρη τη Κορέα,αλλά και στη Κινα, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία,Χονγκ Κονγκ και Ταιβαν.
Τα συστατικα των προιοντων της,απο το μεικ απ μεχρι και το τριχωτο της κεφαλής, ειναι απλά υλικά που βρισκονται σε φρουτα ,λαχανικα και γενικα σε φαγητά,όπως το ασπρο του αυγου με το οποιο φτιάχνουν υλικο καθαρισμού των πόρων του δέρματος,σκόνη ριζιου για πουδρες κλπ.

Η σειρα προιοντων τους,περιλαμβανει αρκετες BB cream, την Peach Sake skincare line, την Black Sugar Mask Wash-Off, την Rice Mask Wash-Off, Coffee Body Scrub και το  Carrot Collagen Eye Sheet.

Οι οδηγίες χρήσεις ειναι σε 2 γλωσσες.
Στα Κορεατικα αλλά και τα Αγγλικά.

Πριν κάμποσες βδομαδες ειχα αγοράσει απο εκείνους ενα primer για το οποιο σας χρωστώ την αποψη μου (ειναι τελικά αρκετα καλο το προϊον-δεν εχει σιλικόνη αλλα κολλαγονο).

Αγόρασα λοιπόν δύο προϊόντα απο το e-bay και τον /την  cosmeticmarket2012  που τον/την προτιμώ γιατί οπως τα περιγραφει τα προιοντα ειναι και ερχονται και σε μια βδομαδα περιπου.


Πάνω ειναι η ΒΒ κρέμα και κάτω  το κονσιλερ.

 Good Afternoon Peach Green Tea BB cream No2   30 gr.
Αρωμα ροδακινου και πρασινο τσαι.
7.96 δολάρια (τωρα  την εχει ανεβάσει 1 δολάριο)
 
Δεν ειχα ξαναδοκιμάσει πριν ΒΒ κρέμα και αυτη με ενθουσίασε.Οπως όλες οι ΒΒ κρέμες δεν εχει τη σουπερ κάλυψη αλλα διαρκεί όλη μέρα.Μένει στο πρόσωπο χωρίς να χαλάσει ή να αλλοιωθεί.Βεβαια από κάτω πάντα βάζω ενυδατική γιατί σκέτη που τη δοκίμασα απλά νιώθω οτι κάτι λείπει.Σαν να τη ξηραίνει.Δεν δημιουργεί χαρακιές απλά νιωθω την έλλειψη ενυδάτωσης.Ενα αρνητικο στοιχείο ειναι αυτο.Χρειαζεται να εισαι γρηγορη στην εφαρμογη γιατι στεγνωνει γρήγορα.Θετικο σημείο ότι εχει ματ αποτέλεσμα και δεν χρειάζεται να βάλεις πούδρα.
Τη δοκίμασε και η νυφη μου που εχει ξηρή επιδερμίδα και της άρεσε πολύ.Ακομα αλλο ενα θετικο ειναι το SPF20.
Κατάλληλο για λιπαρά δέρματα και δεν "σπάει".
Τη λατρευω και θα τη ξαναγοράσω και θα παρω και μια για την νυφη μου.
Να σημειωσω εδω οτι τα συγκεκριμενα προιοντα τα αγορασα χωρις μεταφορικα τα εχει δωρο ο πωλητης και μεσα στο πακετακι που μου στέλνει παντα εχει βάλει μέσα 3 δειγματα απο κρέμες και καθαριστικα προσωπου.Ειδα ενα καθαριστικο για ΒΒ ειδικα.Θα το πάρω και θα σας πω. 


Το κονσιλερ αυτο το  ειχα ψάξει πολύ.
Εχει δυο αποχρωσεις .
Η νο1 ειναι παρα πολυ ανοιχτή και τη Νο 2 που πηρα εγω. 
Επειδη ολα τα προιοντα τους μυριζουν απο τα υλικα που χρησιμοποιουνται,αναρωτήθηκα αν θα μυριζε σολωμό.
Οταν ψωνίζεις απο το διαδύκτιο δεν ξέρεις ποτέ αν θα ειναι η σωστή απόχρωση ουτε πως θα ειναι ,σε ενα καινουργιο προιον που θέλεις να δοκιμάσεις.Μαλλον επειδη εχει Ωμεγα 3 και αλλα συστατικα απο ψαρια.
Παντως δεν μυριζει ψαριλα.
Καλή υφή- κρεμωδης ,χρώμα περιπου πιο σκουρο από σολωμού.

 Salmon Darkcircle Consealer Cream
Σε μένα εχει μια καλη κάλυψη.
Αφου βάλω το μεικ απ ή την ΒΒ κρέμα , την εφαρμόζω κάτω απο το μάτι και όπου βασικα χρειάζεται.
Φωτίζει το βλεμμα μου και ειναι αρκετα ενυδατική.
Η συγκεκριμένη ειναι 10 γρ και η αποχρωση ειναι η Νο2.
Από κάτω απο το σκληρο πλαστικο βαζάκι υπαρχουν οδηγίες χρήσης σε 2 γλώσσες οπως βλέπετε.
Το μονο μείον που βρίσκω σε αυτο το προιόν ειναι οτι δεν εχει πινελάκι εφαρμογής αλλά ευτυχως εχω απο ενα παλιοτερο κονσιλερ,τα κρατάω πάντα, οποτε θα κάνω την εφαρμογη με αυτο.
Κοστιζει 9.09 δολάρια δλδ κάπου στα 7 ευρω.

Θα αγοράσω και αλλα προιοντα απο Skinfood.
Εχει υπεροχα baked ρουζ,μασκαρα,μολυβια χειλιων και ματιων,πουδρες κλπ.

6 comments:

  1. Θέλω και εγώ να δοκιμάσω κορεάτικη bb cream, θα την έχω στα υπ'οψιν!!

    ReplyDelete
  2. kai pou vriskoume skinfood?

    ReplyDelete
  3. Την βρισκουμε E-bay.
    Ειναι το πρωτο Blemish Balm (ΒΒ) που χρησιμοποίησα και μου αρεσει πολύ.Ιδανικο για το πρωι και γενικα για ελαφρυ μακιγιαζ.Το κονσιλερ δε,εχει γινει ενα απο τα αγαπημενα μου μιας και αλλο ενα αγαπημενο ειναι το Pro Consealer από LA GIRL για το οποιο ετοιμαζω review!Να ναι καλα η Αναστασία που το πρότεινε σε ενα βιντεακι.Οτι εχει προτείνει αυτη η κοπέλα ειναι παρα πολυ καλό!!!!

    ReplyDelete
  4. Παρήγγειλα την skinfood Good afternoon peach green tea από e-bay αλλά μου ήρθε χωρίς συσκευασία. Μόνο το σωληνάριο δηλαδή σε φάκελο αποστολής. Εσένα έτσι σου ήρθε?

    ReplyDelete
  5. Οχι μου ηρθε σε μια ομορφη χαρτινη συσκευασία...αλλά δυστυχως την πεταξα πριν κάνω την αναρτηση.Τωρα περιμενω αλλο ενα και θα το φωτογραφισω μολις ερθει να το δεις..

    ReplyDelete
  6. Eirka δες εδω μου ηρθε και η άλλη κρεμα με τη συσκευασία της ..http://omorfakamomata.blogspot.gr/2013/02/tender-care-cherry.html

    ReplyDelete

Οι αναρτήσεις δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές αλλά ενημερωτικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά .