On Line

web stats

Tuesday 2 July 2013

Ερχεται το Glowbox Ιουλίου

Ειμαι σιγουρη οτι πολλες οπως και εγω περιμενουν πως και πως το κουτι Ιουλιου.Καποιες οπως και εγω δεν προλάβαμε το κουτι Ιουνιου και η αγωνια ειναι μεγαλύτερη.
Τι ειναι ομως το Glowbox;
Δειτε το βιντεακι που εφτιαξαν και θα καταλαβετε.
Μπορειτε βεβαια να πατε και στο www.glowbox.gr να κάνετε τη εγγραφη σας και να αρχισετε να το ανακαλυπτετε!
Μολις ανοιξει η αγορα θα σας ειδοποιησω !


Συμφωνα με την εταιρια και τα οσα λέει
About www.glowbox.gr
The (monthly) Beauty Sneak-Peak!
Μια νέα συνδρομητική υπηρεσία ομορφιάς που φέρνει ένα beauty box κάθε μήνα στην πόρτα σου! Σκοπός μας είναι να βρίσκουμε τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, ώστε να κάνουμε τις μέρες σου πιο όμορφες και τις νύχτες σου πιο λαμπερές. Δημιουργήσαμε το GLOWBOX με υψηλά standard και χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα... για να είμαστε πάντα συνεπείς απέναντι στον καταναλωτή-συνδρομητή μας, εσένα! Δε θέλουμε να σε εντυπωσιάσουμε απλώς με ένα πολυτελές κουτί, θέλουμε να σε εκπαιδεύσουμε να απαιτείς το καλύτερο για τον εαυτό σου...

 Με 12€ το μήνα, δοκίμασε τη σύνθεση 5-7 προϊόντων ομορφιάς, περιποίησης και lifestyle κορυφαίων brands, σε travel ή full size... πριν αγοράσεις!
Δες αν πραγματικά σου ταιριάζει το χρώμα, η υφή, η μυρωδιά.
 Για εμάς, την Ομάδα του GLOWBOX, είναι μικρά πράγματα που φέρνουν λάμψη στην καθημερινότητά μας… …Όπως αυτός ο παιδικός ενθουσιασμός που νιώθεις όταν ξετυλίγεις ένα κουτί που περιέχει ένα δώρο έκπληξη! …Και η συγκίνηση που συνοδεύει την ανακάλυψη νέων μικρών απολαύσεων, που δε φανταζόσουν, ή νέων «trick» που κάνουν τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη και λίγο πιο μαγική! …Είναι η ευχαρίστηση που βρίσκεις όταν μοιράζεσαι ιδέες και μεταφέρεις τις σοφίες σου σε άλλους beauty lovers!
Στο e- shop του GLOWBOX θα βρίσκεις τα προϊόντα του μήνα σε full size και πολλά ακόμα beauty & lifestyle προϊόντα προς ανακάλυψη!!! Αξιολογώντας τα προϊόντα που δοκιμάζεις στο site, κερδίζεις “GLOWpoints” τους οποίους εξαργυρώνεις στο e-shop! Μέσα από το blog μας και τα social media θα σε κρατάμε ενήμερη για τα νέα των εταιριών, θα σε ξεναγούμε στη σύσταση των προϊόντων και θα σου προτείνουμε λύσεις, tips ομορφιάς και άλλα πολλά... ... www.glowbox.gr

No comments:

Post a Comment

Οι αναρτήσεις δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές αλλά ενημερωτικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά .