On Line

web stats

Tuesday 25 June 2013

Sponsored Giveaway ιζ καμινγκ

Με εκπληξη μου ειδα ενα email χθες.
Ενα online κατάστημα οπτικών ηρθε σε επαφη μαζι μου για συνεργασία.
Οι περισσοτερες απο εσας ειχατε στο παρελθον μια τετοια συνεργασία οποτε καταλάβατε για ποια εταιρία μιλάω.
Ηταν εκπληξη επειδη στο παρελθον αυτη η εταιρια ειχε απορρίψει δικια μου προταση συνεργασίας με τη δικαιολογια οτι το περιεχομενο του μπλογκ μου δεν ηταν το καταλληλο και βεβαια οτι δεν ειχα πολλα μελη-αναγνωστες,ουτε και πολλα σχολια κάτω απο τις αναρτησεις μου!
Για να μη κουράζω με τα μπλαμπλα μου,δεχτηκα την προταση τους και απλα περιμενω την επομενη κίνηση τους.
Αρα οπως καταλαβατε,μολις τελειωσει ο διαγωνισμούλης που εχω τωρα ,πάρε μερος αν δεν εχεις πάρει ακομα,θα ξεκινησω τον επόμενο!
Αυτα για την ωρα!
Ερχεται αναρτηση για μερικα ακομα πραγματακια που ελαβα απο e-bay και όχι μονο :)

2 comments:

  1. Ευγενία μου μου έχουν στείλει κ εμένα δύο φορές πρόταση για διαγωνισμό από την εν λόγω εταιρεία αλλα τις απέρριψα. Έχουν καλά γυαλιά για τα λίγα χρήματα που στοιχιζουν κ περα απο καποια ζευγη που μου εχουν στειλει για να δοκιμασω και να γραψω review, αγορασα και μονη μου καποια και με εχουν βολεψει πολυ. Η νοοτροπια τους με αυτους τους διαγωνισμους ομως δεν μου αρεσει καθολου. Δινουν δωρα του στυλ δωροεπιταγες ή ένα ζευγαρι γυαλια δωρεαν αλλα πρεπει να πληρωσει τα μεταφορικα ο νικητης. Τι σοι δωρο ειναι αυτο? Αφου καθε νεος πελατης τους δικαιουται ετσι και αλλιως ενα δωρεαν ζευγαρι. Πιστευω πως δεν αξιζει αλλα αυτο ειναι η δικη μου γνωμη εννοειται.
    Φιλια πολλα Ευγενία μου
    xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βασικα αναρωτιεμαι αν τελικα παρει καποιος μέρος!Σε μια μικρουλα ερευνα που εκανα ειναι πολλες εκεινες τοσο στη Ελλάδα οσο και στο εξωτερικο που εχουν κάνει αυτο το διαγωνισμο!Ισως να εχει βαρεθει ο κοσμος!Αυτο με τα μεταφορικα δεν το ειχα σκεφτει.
      Επίσης σε αυτον το διαγωνισμούλι που κάνω εχουν δηλώσει συμμετοχη μονο 9 ατομα!Το διαφημιζω στις ομαδες ομορφιας-κανενα ενδιαφερον.Μηπως δεν κάνω κατι καλα;Το εκανα οσο πιο απλο γινοταν-Δεν ζητησα διαδωση στους κανονες.Η ειναι πολλα τα Giveaway και διαλεξα κακη εποχη να κανω το 1ο μου ή απλά και αυτοι που με διαβάζουν δεν ενδιαφερονται για giveaway.Ειχα πει βεβαια πως θα το κάνω και θα συμπεριλάβω οσου ςηδη ειναι μέλη,αλλά αν δεν δηλωσουν συμμετοχη με τα στοιχεια ενα απλο μειλ που ζητω πως θα ξέρω αν ισχυει ο λογαριασμος κλπ κλπ.Ουφ..

      Delete

Οι αναρτήσεις δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές αλλά ενημερωτικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά .