On Line

web stats

Wednesday 19 June 2013

Στα μέσα της βδομάδας

Καλημερααα!!
Ξεκινησε μια γεμάτη ημερα!
Καθαρισμούς στο σπίτι,δουλεια για το γραφείο,προωθηση της σημερινης εκδηλωσης-λάτιν πάρτι που κάνουμε απο αυτη τη Τεταρτη και κάθε Τεταρτη,μετάφραση κειμένων αστρονομιας κυρίως,εκδηλωσεις αστρονομιας,ενημέρωση κάποιων blogs (5 !) και Twitter λογαριασμων για τα blogs αυτα που εχω αναλάβει την εηνημερωση τους,τα αντιστοιχα e-mails,χωρια τον προσωπικο μου λογαριασμο στο blog twitter mails bloglovin youtube (σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ξεκινησω το πρωτο μου vlog με το πακετακι απο Cherry Box που θα μου ερθει αρχες Ιουλη).Να μη ξεχασω,τις προβες για τις σημερινες ομαδικες χορογραφιες στο λατιν πάρτι-τις προβες για  χορογραφιες  Zumba®.Καποιος ισως θα σκεφτει,καλα εσυ δουλευεις τόσο θα βγάζεις και λεφτα.Μπααα!Μονο απο εναν οργανισμο και ειναι ο βασικος μισθος ο οποιος φευγει ο περισσοτερος σε ενοικιο .Ουφ!

Δεν βλέπω συμμετοχες για το Giveaway!
Ουτε 5 δεν ειναι!
Θα περιμενα μεχρι τωρα να υπήρχαν περισσοτερες μιας και δεν ζητάω διάδοση παρα μονο τη συμμετοχη σας με ενα ονομα και mail.
Λες τα προιοντα που δωριζω να μην αρεσουν;
Λές απλα να μη με "γουσταρουν" γιατι δεν κάνω πολλες αναρτησεις;
Μπορεί!
Αν δεν ειναι πολλες οι συμμετοχες θα πάρει παραταση .
Ναι,εχω στο μυαλο μου εναν αριθμό συμμετοχων αλλά δεν θα πιέσω κανενα!
Οσο για το θέμα αναρτησεων,ειναι πολλες φορες που θέλω να γραψω εχοντας ετοιμασει και το αντιστοιχο φωτογραφικο υλικο ,δεν υπαρχει χρονος ομως,οπως καλη ωρα τωρα,για να το πράξω.Ζηλευω ολες οσες κανουν 2-3 αναρτησεις την ημερα ακομα και κοπελες με παιδια!Που τον βρίσκεται το χρονο κοριτσια;Δεν μπορει κατι θα εχετε παραμελήσει, γιατι ναι ειναι θέμα προτεραιοτήτων.

Κάνοντας τη "βολτα" μου σε διαφορες σελίδες ομορφια,παρατηρω απιστευτη αντιγραφη!
Δεν εννοω να εχεις το ιδιο θέμα.Αυτό το παραμερίζω.Μιλάω για εκεινες που κανουν clopy paste ολοκληρα κειμενα,εκφρασεις ακομα και εικονες.
Τόσο σε vlogs οσο σε blogs ομορφιας!Κατα καιρους τα κορίτσια που ανακαλυπτουν τις "αντιγραφιαρες" τις κραζουν μεσα απο μέσα κοινωνικης δικτυωσης χωρις να αναφερουν ονοματα.Κακως πολυ κακως.Αυτες οι fake που εσυ για λόγους αυτοσεβασμου δεν τις ονοματιζεις,εχουν εκατονταδες followers επειδη τα κειμενα σου "πουλουν" ενω εκεινες δεν προσπαθουν καν να δημιουργησουν κάτι δικο τους.Οκ δικαιωμα σου!Πάλι μπαινω σε ξένα χωραφια!Να δω πότε θα το σταματησω αυτο!Γρρρ!

Beauty test boxes!
Ενδιαφερον θέμα.

Βλέπω παραπονα απο πολλες απο εσας.
Κάποιες εχετε απολυτο και σωστα χτισμένο με επιχειρήματα δίκιο!
Ειδικα για το θέμα συμπεριφορας κάποιων απο τις εταιρίες!Υπεροπτικο υφάκι που αν συνεχισουν ετσι,βλέπω τα μουτρα τους στο πάτωμα!
Δινεις 10-12 ευρω αλλα ποτε δεν εκατσες να σκεφτεις για τι πραγμα δινεις αυτα τα λεφτα.
Μπορεί και να εκατσες (για να μην αρχισετε τον πολεμο ;ρ)
Τα κουτια εχουν καποιο κοστος
Η κουριερ εχει καποιο κοστος
Τα προιοντα ειδικα τα κανονικου μεγεθους εχουν καποιο κόστος.
Εκατσα ειδα πολλα βιντεακια για αυτα τα κουτια,διαβασα αρκετες αναρτησεις.
Σας εχει και τις τιμες των προιοντων και ποσο θα τα αγοραζατε .
Εχετε κάνει καμια προσθεση στο κοστος των προιοντων full size;
Καποιες ισως ,αλλες απογοητευτηκαν μιας και περιμεναν με 10 ευρω να παρουν 5-7 προιοντα οπως θα τα αγοραζαν απο το μαγαζι.Που ειναι το λάθος;

Προσωπικα το μονο μειων που βρισκω σε ολη αυτη την υποθεση ειναι οτι ΔΕΝ διαβάζουν τα ερωτηματολογια και αν τα διαβάζουν δεν δινουν την απαιτουμενη προσοχη!

Δεν μπορεις να στέλνεις κρεμα προσωπου για κανονικο δερμα και η αλλη να εχει λιπαρο-στείλε το αντιστοιχο,δεν μπορεις να στέλνεις αυτοκόλλητα για τα νυχια όταν μπορουμε να τα βρουμε και στο μαγαζι του 1 ευρω αλλα και στα Jumbo με 30-50 λεπτα-τα ιδια.Μπορω να γραφω ωρες.Δεν τις εχω διαθέσιμες.
Δυστυχως ή ευτυχως θα δειξει η πορεία,περιμενω και εγω ενα κουτακι αρχες Ιουλιου!Για να δουμε!
Ζαχαρωνω το Glowbox.Ειδα το πρωτο και με ενθουσιασε.
Ωραια πραγματακια!
Παω τωρα γιατι εχω να ανεβάσω και αναρτηση για τα καλουδια που ηρθαν απο e-bay!
Το ομολογώ!
Με λένε Ευγενία και ειμαι E-bay addict!


1 comment:

  1. Αυτά τα κουτιά δεν με ενθουσιάζουν εμένα!Καλύτερα να τα αγοράσω μόνη μου να ξέρω και τι παίρνω!

    ReplyDelete

Οι αναρτήσεις δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαφημιστικές αλλά ενημερωτικές! Δοκιμάζω τα προϊόντα που εγώ αγοράζω με δικά μου χρήματα και απλά γράφω και μοιράζομαι, την προσωπική μου άποψη πάνω σ’ αυτά .